Graph is not running

eric

07-07-2004 10:04:30

I installed netmrg, registered in cadastre the devices, but still it this not functioning. When I run [b92f0e9edbb]recache interface [/b92f0e9edbb]happens the following error "Configuration file of the wrong type. Root node is not 'netmrg.' (/usr/local/etc/netmrg.xml) Warning Cannot modify to header information - headers already sent by (output started at /usr/local/var/www/netmrg/webfiles/recache.php27) in /usr/local/var/www/netmrg/webfiles/recache.php on line 28"

what can i do?

balleman

07-07-2004 10:22:58

Post the contents of your netmrg.xml (less any sensitive info, of course) and we'll see what we can do.

eric

07-07-2004 10:38:46

<netmrg>
<database>
<host>localhost</host>
<user>netmrgwrite</user>
<password>netmrgwrite</password>
<db>netmrg</db>
<socket></socket>
<port></port>
</database>
<paths>
<rrdtool>/usr/bin/rrdtool</rrdtool>
<lockfile>/usr/local/var/log/netmrg/lockfile</lockfile>
<runtimefile>/usr/local/var/log/netmrg/runtime</runtimefile>
<libexec>/usr/local/libexec/netmrg</libexec>
<rrds>/usr/local/var/lib/netmrg/rrd</rrds>
<webfileroot>/usr/local/var/www/netmrg</webfileroot>
</paths>
<threads>
<count>5</count>
</threads>
<website>
<company></company>
<companylink></companylink>
<webhost></webhost>
<webroot>/netmrg</webroot>
<externalauth>false</externalauth>
</website>
<polling>
<interval>300</interval>
</polling>
<logging>
<max_device_entries>500</max_device_entries>
</logging>
</netmrg>

silfreed

07-07-2004 10:58:58

[quote8c6984c72d="eric"]"Configuration file of the wrong type. Root node is not 'netmrg.' (/usr/local/etc/netmrg.xml)"[/quote8c6984c72d]

This error looks like you have the first '<netmrg>' listed as '<netmrg.>' by accident. Can you confirm if this is the case or not?

-Doug

eric

07-07-2004 11:14:32

Im not confirm this case, I certified this dot "<netmrg.>" does not exist. The graphs stay statics and do not monitor anything.

I reinstalled an old version, but the same error continue.

I don't know where is this error!!!!

eric

08-07-2004 09:22:15

I need to help. Donīt you know what can i do? [/size736072153e]

balleman

09-07-2004 16:00:13

Which version of NetMRG are you using? Did you install from source, or use an RPM? What is the full path to the netmrg.xml file that you posted? Is there any whitespace at the beginning of this file?

eric

12-07-2004 08:51:57

The version is 0.15. I installed to using from source. The Full path to my netmrg.xml is "/usr/local/etc/netmrg.xml". There is not any whitespace it.

OBS I HAD INSTALLED NEWEST VERSION OF THE NETMRG (0.16), BUT HAD THE PROBLENS I MADE A DOWNGRADE FOR AN OLD VERSION, SO THE PROBLENS CONTINUED.

balleman

12-07-2004 18:25:07

Hmm, that's not good. What OS/distro are you running, and what version of libxml2 do you have installed? We might have to try to reproduce your problem.

eric

13-07-2004 07:17:07

My OS Version is Linux Conectiva 9.0 and my file version is libxml2-2.5.1-22050U90_1cl.....OK....letīs go!!!