No Diagrams

oni

31-07-2006 05:28:10

Hello together!
I have the following problem

netmrg starts without problems
[code1d3552da356]#dell1 /usr/local/mysql/bin netmrg-gatherer -sm
NetMRG starting.
Creating Lockfile.
Initializing SNMP library.
Initializing RRDTOOL pipe.
Closed MySQL connection.
Runtime: 0
Closed RRDTOOL pipe.
Cleaned up SNMP.
[/code1d3552da356]
[code1d3552da356]#dell1 /usr/local/mysql/bin netmrg-gatherer
NetMRG starting.
[/code1d3552da356]


It does not indicate diagrams in more browser to me! In the log file of the apache2 comes then the following
[code1d3552da356]ERROR: opening '/usr/local/var/lib/netmrg/rrd/mon_xxx.rrd': No such file or directory[/code1d3552da356]the xxx stands for a number!

The Debug Report shows me following message
[code1d3552da356]/usr/local/rrdtool-1.2.13/bin/rrdtool graph - -s -108000 -e -360 --title "%dev_name% - TCP Connections" -w 575 -h 100 -b 1000 -v "Connections" --imgformat PNG DEF:zero=/usr/local/var/lib/netmrg/rrd/zero.rrd:mon_25:AVERAGE DEF:data1=/usr/local/var/lib/netmrg/rrd/mon_7.rrd:mon_7:AVERAGE DEF:data1l=/usr/local/var/lib/netmrg/rrd/mon_7.rrd:mon_7:LAST DEF:data1m=/usr/local/var/lib/netmrg/rrd/mon_7.rrd:mon_7:MAX AREA:data1#330066:"TCP Connections" GPRINT:data1l:LAST:"Current\:%8.2lf %s" GPRINT:data1:AVERAGE:"Average\:%8.2lf %s" GPRINT:data1m:MAX:"Maximum\:%8.2lf %s" COMMENT:"\n" VRULE:1154296800#F00000

Script execution debug information:
Marker Time Diff
Start 1154337738.57406200 -
before headers 1154337738.57409200 3E-05
before auth 1154337738.57414300 5.1E-05
after auth 1154337738.57464900 0.000506
before get command 1154337738.57467100 2.2E-05
after get command 1154337738.57556300 0.000892
before exec command 1154337738.57558400 2.1E-05
after exec command 1154337738.58229400 0.00671
Stop 1154337738.58232900 3.5E-05
Start to Stop 0.008267[/code1d3552da356]

I hope it can me help

Greeting